Club van 100


Met elkaar vormen we een mooi koor, een koor waar we samen zorgen voor een muzikale thuis. Om de drempel zo laag mogelijk te houden streven we naar een betaalbare contributie. Dat betekent dat we extra middelen nodig hebben om te kunnen blijven voortbestaan.

U kunt ons daarbij helpen door lid te worden van de Club van 100! U betaalt jaarlijks (zolang u ons wilt steunen) 100,-  en krijgt daarvoor 2 vrijkaarten voor onze concerten. Daarnaast organiseren we ieder jaar een speciale dag voor de club van 100 met een muzikale workshop en een hapje en een drankje als dank voor uw steun.

Er zijn al 14 leden van de Club van 100! Kom er ook bij!

Om lid te worden van de Club van 100 maakt u 100 euro over op NL07 RABO 0122 9343 34
tnv Stichting Zingen voor Leven Koor. Bij mededeling vermeld u uw naam en uw e-mailadres. Wij houden u via onze nieuwsbrief op de hoogte van de activiteiten van het koor. Heeft u nog vragen, dan kunt u die gerust mailen naar Info@zvjlamsterdam.nl

De Belastingdienst heeft koor Zingen voor je Leven Amsterdam vanaf 24 januari 2023 de ANBI-status verleent. Dat betekent dat giften aan ons koor vanaf die datum, binnen de daarvoor geldende regels, aftrekbaar zijn van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.
Ons fiscaalnummer is: 854524289
Kijk op de website van de Belastingdienst voor meer informatie.

anbi_fc